Mijn verhaal

Hier vind je meer over mij, hoe het allemaal begonnen is en mijn drijfveren.

‘t Pioniersmegje

Mag ik mij even voorstellen: Ik ben Marian Bartray-Van Osch en woon al bijna 40 jaar met heel veel plezier in het mooie Peeldorpje Ysselsteyn samen met mijn man Peter. Onze 3 dochters Lin, Pia en Tes zijn inmiddels volwassen en zijn allemaal al uitgevlogen. Als boerendochter afkomstig van boerderij Janslust uit de Hei, wil ik heel graag na 34 fijne jaren werken, zorgen, moederen en vrijwilligerswerk, mijn hart volgen en nog meer leuke dingen gaan doen waar ik energie van krijg en vooral ook mijn creativiteit in kwijt kan!

Waar het allemaal begon…

Tijdens een wine tasting en picknick in het wijngebied in de omgeving van Kaapstad begin januari 2014, borrelde mijn creativiteit samen met mijn man en oudste dochter Lin tot een gaaf idee wat me niet meer losgelaten heeft: Een eigen streekpicknickservice in Ysselsteyn en omgeving beginnen!

Ik geloof dat we vaker de tijd mogen vergeten en mogen genieten. Aandacht voor elkaar, voor het eten en de prachtige omgeving hier in de Peel waar ik ben opgegroeid! Een picknickservice beginnen met een mand vol lokaal lekkers inclusief vermakelijke verhaaltjes van de stuk voor stuk enthousiaste leveranciers van de lokale/regionale producten. Deze service wil ik aanbieden aan de recreatiezoekers die in deze regio leven of op bezoek zijn. Ik vind het super fijn om mensen te verwennen en vind kwaliteit van leven heel belangrijk. Mensen zouden vaker elkaar op een ontspannen manier moeten ontmoeten en even wat tijd en ruimte voor elkaar kunnen nemen en dat kan in onze prachtige natuur in de Peel.

Lekker genieten van elkaar en van het Limburgse platteland? Picknickservice ‘t Pioniersmegje biedt u dit!